Appelsin-Yoghurt fromage
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : Red : |
|
|
Appelsinerne skrælles, og der skæres 2 pæne skiver fra til pynt. Resten af appelsinerne skæres i små stykker. Husblasen udblødes i koldt vand. Yoghurten røres med sukker, vanillesukker, appelsinstykker og juice. Tag husblasen op af vandet, og smelt det med det vand der hænger ved. Rør den smeltede husblas i yoghurten og smag til med sukker. Lad det stå et øjeblik og vend den stiftpiskede fløde i. Hæld fromagen i en skål og sæt den i køleskabet til den er stiv, mindst 1 time. Anret evt. i protions- skåle og pynt med hasselnødder og halve appelsinskiver.
Tilberedningstid : Ca. 10 min. + Tid i køleskabet.
|
|
Opskriften er vist 23642 gange,
og udskrevet 550 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2012-03-09 23:35:23 Hvor mange er der til, hvis alle kan lide dessert? Kristine - 2010-09-17 09:16:22 Den er bare så god, brugte den til min svendeprøve som ernærigsass. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne