Udblød husblasen i koldt vand i ca. 5 min. Pisk fløden & sukker stift.
Hak nødder & chokolade i små stykker.
Smelt husblasen, tilsæt lidt portvin, så den ikke er for varm. Resten af portvinen kommes i flødeskummet. Hæld forsigtigt husblasen, i en tynd stråle, ned i fløden, under omrøring.
Tilsæt de hakkede nødder & chokolade.
Fordel fromagen i en randform. Stilles i køleskab et par timer. Serveres med hindbær.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9745 gange, og udskrevet 167 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider