Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Souffle af røget ørred, sild stenbider eller makrel

Souffle af røget ørred, sild stenbider eller makrel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
150 g.røget fisk
200 g.fiskefars
1 æg
 
 Sovs:
1 lillefennikel
1.5 dl.hvidvin
125 g.smør
 
 Garniture:
 lidt kogte eller dampede grøntsager efter eget valg
 


Opskrift:

Pil den røgede fisk fra hinanden. Undgå ben og skind. Del den i mindre stykker.
Rør fiskefarsen med æg, salt og peber. Hvis farsen er meget fast tilsæt evt. lidt mælk/fløde.

Vend den røgede fisk i farsen og fordel i de smurte forme.

Stil formene i en gryde med varmt vand omkring. "Kog" souffléerne ved svag varme i 15 minutter. Der må ikke komme vand i selve souffléerne.

Skær toppen af fenniklen fra, del den i 2 og skær rodstykket af. Snit den i tynde skiver.

Damp fenniklen mør i hvidvinen, og tilsæt herefter smørret lidt efter lidt. Husk sovsen må herefter ikke koge.

Vend nu souffléerne ud på en tallerken eller et fad, hæld den tilsmagte sovs med fennikel over. Pynt evt. med de dampede grøntsager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8362 gange,
og udskrevet 106 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu