Tilberedning røde camargue ris

Tilberedning røde camargue ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 delrøde camargue ris
1 delvand
 salt
 
Opskrift:
Skyld først risene og kom salt i vandet der skal bruges til kogning.

Koges 40-45 minutter og trække 10 minutter.


karakterer:
Opskriften er vist 19211 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

gary larson  -  2009-05-08 19:26:43
Kogetiden er som almindelige ris, ikke som angivet her

Brian  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg kan se på mine røde camargue ris at de er høstet i floddeltaet ved udmundingen af floden Rhöne.