Zuppa di Farro (Farro Suppe)

Zuppa di Farro (Farro Suppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red:


Ingredienser:
200 g.farro ( Byg )
200 g.tomater eller 1 ds dåsetomater
50-75 g.røget pancetta
2 fedhvidløg
1 løg skivet fint
1 lille bundt persille
 lidtfrisk basilikum
 Et par grene frisk timian
 olivenolie
 Salt
 peber
1 l.varmt grøntsagsbouillon
 
Opskrift:
Vask byggen grundigt, fjern agner og dårlige korn og skaller, lad det ligge i vand i ca 8 timer.

Hak derefter pancettaen og sauter det i et par spiseskefulde olivenolie, sammen med timian, løg og hvidløg. Når ingredienserne Har taget kulør, fjern så hvidløgene og steg dem sammen med de hakkede tomater og persille og basilikum, steg et par minutter og hæld så bouillonen i og kog op, når det koger så kom Farro (byggen) i og lad det simre ca 2 timer, rør i gryden tit, indtil Farro (byggen) er mør og færdig. Smag til med salt og peber og lad suppen samle sig ca 1 time. Server med olivenolie og revet ost.

Tips:

Farro (på italiensk) emmer på dansk, er en gammel kornart.


karakterer:
Opskriften er vist 8899 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu