sød hindbær- eller ribssaft2.5 dl. sød hindbær- eller ribssaft
4
blade husblas4 blade husblas
2.5
dl.
piskefløde pisket til skum2.5 dl. piskefløde pisket til skum
2
blade husblas2 blade husblas
1
spsk.
sukker 1 spsk. sukker
1
tsk.
vanillesukker1 tsk. vanillesukker
Opskrift:
4 blade husblas udblødes i koldt vand, tages op, smeltes over damp og blandes i saften. 2 blade husblas udblødes, tages op og smeltes i ½ dl kogende vand.
Sukker og vanillesukker røres i. Husblasopløsningen hældes på en gang i flødeskummet og røres ud deri.
Saften blandes i flødeskummet med et piskeris, så fromagen bliver marmoreret. Den fyldes i en skål og serveres evt. med isvafler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11680 gange, og udskrevet 153 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider