Risfromage

Risfromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.vand
2.5 dl.grødris
1 l.skummetmælk
1 tsk.salt
250 g.fromage frais
1 vaniljestang
2 spsk.rørsukker
15 mandler
 
 Kirsebærsauce
 
Opskrift:
Vandet sættes til at koge i en gryde. Når vandet koger, tilsættes risengryn, som koger i 2 minutter, hvorefter der skrues ned til jævn varme, og mælken kommes i. Risengrøden omrøres jævnligt og simrer under låg i 30 - 40 minutter, eller indtil den er tyk. Lige inden den er ved at være færdig tilsættes saltet. Fromage frais, vanille og smuttede hakkede mandler (1 mandel hakkes ikke), røres sammen og vendes med den afkølede risengrød samt den hele mandel. Risfromagen serveres med lun kirsebærsauce til.





karakterer:
Opskriften er vist 10104 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu