Risfromage
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
|
|
Vandet sættes til at koge i en gryde.
Når vandet koger, tilsættes risengryn, som koger i 2 minutter, hvorefter der skrues ned til jævn varme, og mælken kommes i.
Risengrøden omrøres jævnligt og simrer under låg i 30 - 40 minutter, eller indtil den er tyk.
Lige inden den er ved at være færdig tilsættes saltet.
Fromage frais, vanille og smuttede hakkede mandler (1 mandel hakkes ikke), røres sammen og vendes med den afkølede risengrød samt den hele mandel.
Risfromagen serveres med lun kirsebærsauce til.
|
|
Opskriften er vist 10104 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne