Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Risfromage

Risfromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2.5 dl.vand
2.5 dl.grødris
1 l.skummetmælk
1 tsk.salt
250 g.fromage frais
1 stang vanille
2 spsk.rørsukker
15 mandler
 
 Kirsebærsauce
 
Opskrift:
Vandet sættes til at koge i en gryde. Når vandet koger, tilsættes risengryn, som koger i 2 minutter, hvorefter der skrues ned til jævn varme, og mælken kommes i. Risengrøden omrøres jævnligt og simrer under låg i 30 - 40 minutter, eller indtil den er tyk. Lige inden den er ved at være færdig tilsættes saltet. Fromage frais, vanille og smuttede hakkede mandler (1 mandel hakkes ikke), røres sammen og vendes med den afkølede risengrød samt den hele mandel. Risfromagen serveres med lun kirsebærsauce til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8047 gange,
og udskrevet 104 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu