Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Risfromage med ananas og glaserede jordbær

Risfromage med ananas og glaserede jordbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.kogte kolde løse ris
250 g.ananas i ringe
2.5 dl.yoghurt naturel
3 blade husblas
2 dl.ananassaft
200 g.friske jordbær
2 spsk.sukker
 
Opskrift:
Udblød husblasen i koldt vand i 3 minutter. Varm ananassaften op. Vrid vandet af husblasen og overhæld den med ananassaft, der er lige på kogepunktet. Rør risene sammen med joghurten. Snit ananasen i tynde stave og vend dem i. Stil fromagen koldt 1 time og anret den så i portioner. Skær jordbær i kvarte, læg dem på en stegepande og drys sukkeret over. Varm dem op ved middel varme. Når de er glaseret af sukkeret, kommes de varme på risfromagen.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7708 gange,
og udskrevet 96 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu