Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kirsebærfromage

Kirsebærfromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 æg
4 æggeblommer
250 g.sukker
4 dl.kirsebærvin
1.5 l.piskefløde
24 blade husblas
1 glaskirsebær (lille)
 
Opskrift:
Æg, ægge bl. og sukker piskes til en hvid masse. Fløden piskes stiv. Husblasen smeltes i, den skal være varm. Kirsebærsovsen vendes i æggemassen, derefter vendes det , vinen og kirsebærrene i fløden. Fromagen skal lige nå at blive lidt stiv. Hældes så i en randform.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 21274 gange,
og udskrevet 299 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2014-04-19 11:54:38
de mål er da vist forkerte til kirsebærfromagen

  -  2011-03-05 13:06:05
giver 15-20 portioner

  -  0000-00-00 00:00:00
Giver en ENORM portion