Kirsebærfromage
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
|
|
Æg, ægge bl. og sukker piskes til en hvid masse.
Fløden piskes stiv.
Husblasen smeltes i, den skal være varm.
Kirsebærsovsen vendes i æggemassen, derefter vendes det, vinen og kirsebærrene i fløden.
Fromagen skal lige nå at blive lidt stiv.
Hældes så i en randform.
|
|
Opskriften er vist 25649 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-04-19 11:54:38 de mål er da vist forkerte til kirsebærfromagen anonym - 2011-03-05 13:06:05 giver 15-20 portioner anonym - 2005-01-01 01:01:01 Giver en ENORM portion |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne