Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kirsebærlagkage med chokolade

Kirsebærlagkage med chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 pk.lagkagebunde
 
 
 Creme:
1 gl.kirsebærsauce u/sten (ca. 600 g)
3 dl.piskefløde
5 husblas
 
 Pynt:
150 g.chokolade
2 dl.piskefløde
150 g.mandelflager
 
Opskrift:
Creme:
Kirsebærsaucen varmes op, og husblassen, som er udblødt i koldt vand, smeltes i saften fra kirsebærrene og afkøles. Fløden piskes stiv og vendes med kirsebær og den afkølede.

kirsebærsaft. Lagkagebundene lægges sammen med kirsebærcremen og sættes på køl et par timer.

Pynt:
Chokoladen smeltes og afkøles let. Træk chokoladen rundt på kanten og drys mandelflager på. Fløden piskes stiv og smøres på toppen.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (7 stemmer)

Opskriften er vist 14792 gange,
og udskrevet 236 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Morten  -  2009-08-02 18:20:46
Den ægte kirsebærlagkage med chokolade (Schwarzwälder Kirschtorte) er lavet med chokoladebunde. Drop også husblas og lagen fra kirsebærrene, og dryp i stedet for bundene med Kirsch.