Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kirsebær sorbet

Kirsebær sorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
900 g.frosne kirsebær
300 g.rørsukker
0.5 stang vanille
 lidtcitronsaft
 
Opskrift:
Kirsebærrene halveres og udstenes. Sukker, øl og vanille koges sammen og reduceres til sirup-konsistens.

Sukker, kirsebær og vanille puttes i skål og varmes op over vandbad til sukkeret er opløst og væsken fra kirsebærrene er trukket ud. Væsken sigtes fra og smages til med citronsaft. Røres på ismaskine og sættes på frost.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 15389 gange,
og udskrevet 190 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Brian  -  2013-07-20 09:01:01
Øllet skal drikkes mens man rører isen sammen - det gir ligesom sig selv.....

Britt  -  2012-07-13 10:50:52
Mon ikke der skulle rettes i denne opskrift, der skal jo ikke øl i.

De forvirrede !  -  2011-06-30 17:06:54
Hej! Opskriften var meget god, men vi forstod ikke hvad I / du mente med øllet? Der stod i hvert fald ikke noget om øl i boxen til venstre :D

Gitte  -  2011-06-30 16:53:35
Øl? Mener I ikke citronsaft?

Mikkel  -  2009-06-28 15:49:54
Hvor meget øl skal der i ???¨skriv gerne anvisningen en smugle bedre... tak

Søs  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg prøvede denne, men det der øl, der skal tilsættes, men som ikke står ingredienser- ved ikke om det er derfor, men min blev nærmest til kirsebær-karemel, ligeså tykt i hvert fald. Nogle der ved hvorfor?