Kirsebærsorbet

Kirsebærsorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.kirsebærpuré
10 g.glukose
180 g.Rørsukker
500 g.vand
 
Opskrift:
Opvarm puré, glukose, sukker og vand. Lad det afkøle, og kør det derefter i en ismaskine.





karakterer:
Opskriften er vist 13709 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-08-01 11:07:53
Den er super dejlig. Også selvom jeg undlader glucose. Jeg laver puréen ud af bærene når jeg koger saft. Så udnyttes det hele 😊 Dog er det lidt af et arbejde at få stenene fra. Men resultatet er det værd! Har tænkt mig at eksperimentere lidt med tilsætning af friskhakket mynte og chokolade.