Tyttebærsuppe

Tyttebærsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Bær - Tyttebær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
2 l.vand
750 g.tyttebær
500 g.pærer
 sukker efter smag
50 g.kartoffelmel
 citronskal
 kanel
 
Opskrift:
Vandet sættes på ilden med bærrene, der i forvejen er skyllede, med kanel og citronskal og koger ½ time, hvorefter det sies.

Suppen sættes atter på ilden, jævnes med kartoffelmelet, udrørt i lidt koldt vand, og sødes.

Pærerne er imidlertid skrællede, skåret i stykker og kogt i ganske lidt vand og sukker. De hældes i suppen, der serveres med bagte franskbrødsterninger eller små tvebakker.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8032 gange,
og udskrevet 102 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu