Sveskesuppe

Sveskesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.svesker
1 citron skallen heraf
 sukker efter smag
2 l.vand
50 g.kartoffelmel
 
Opskrift:
Sveskerne skylles godt i lunkent vand, halvdelen af dem stødes i stenmorter, til de knuses. De sættes på ilden sammen med de hele svesker i koldt vand og koger møre. De trykkes nu gennem et dørslag.

Citronen afvaskes godt, tørres og skallen rives af på sukkeret og kommes i suppen. Suppen jævnes med melet som er udrørt i lidt koldt vand. Suppen gives et opkog i ca. 5 minutter og smages til.

Serveres kold med flødeskum.





karakterer:
Opskriften er vist 10649 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu