Stikkelsbærsuppe

Stikkelsbærsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
2 l.vand
750 g.grønne stikkelsbær
50 g.kartoffelmel
 citronskal
 hel kanel
 sukker efter smag
2 æggeblommer
 
Opskrift:
Stikkelsbærrene skylles og sættes over ilden i vandet sammen medcitronskal og kanel. Når de har kogt en halv time, sies suppen og jævnes med det udrørte mel, og gives et opkog og hældes derefter under omrøren i terrinen over sukker og æggeblommer, der er rørt hvide.

Hertil serveres små tvebakker, bagte brød eller biscuits.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10726 gange,
og udskrevet 145 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu