Stikkelsbærsuppe
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Stikkelsbærrene skylles og sættes over ilden i vandet sammen medcitronskal og kanel.
Når de har kogt en halv time, sies suppen og jævnes med det udrørte mel, og gives et opkog og hældes derefter under omrøren i terrinen over sukker og æggeblommer, der er rørt hvide.
Hertil serveres små tvebakker, bagte brød eller biscuits. |
|
Opskriften er vist 12979 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne