Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pæresuppe

Pæresuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
15-20 mellemstore pærer
2 l.vand
2 glashvidvin
125 g.sukker
 hel kanel
0.5 citron skallen heraf
 sukker efter smag
1 prissalt
75 g.fine sagogryn
 små bagte boller
 
Opskrift:
Pærerne skrælles, skæres i skiver og koges møre i vandet, de to glas vin, sukkeret og kanelen, hvorefter man lægger den ene halvdel af skiverne i suppeterrinen og presser den anden halvdel gennem puresigten. Pureen koges derpå med vinen, citronskallen, det nødvendige sukker, sagogrynene og saltet kommes i vandet, hvori pærerne er kogte. Når grynene er klare hældes denne suppe sammen med pureen og hældes i terrinen over små bagte boller og pæreskiverne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13944 gange,
og udskrevet 172 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Malene fra Aalborg  -  2007-11-28 19:04:28
Rigtig god, selv en kræsen dreng kunne lide den