Pæresuppe

Pæresuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
15-20 mellemstore pærer
2 l.vand
2 glashvidvin
125 g.sukker
 hel kanel
0.5 citron skallen heraf
 sukker efter smag
1 prissalt
75 g.fine sagogryn
 små bagte boller
 
Opskrift:
Pærerne skrælles, skæres i skiver og koges møre i vandet, de to glas vin, sukkeret og kanelen, hvorefter man lægger den ene halvdel af skiverne i suppeterrinen og presser den anden halvdel gennem puresigten.

Pureen koges derpå med vinen, citronskallen, det nødvendige sukker, sagogrynene og saltet kommes i vandet, hvori pærerne er kogte.

Når grynene er klare hældes denne suppe sammen med pureen og hældes i terrinen over små bagte boller og pæreskiverne.





karakterer:
Opskriften er vist 17170 gange,
og udskrevet 213 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-28 19:04:28
Rigtig god, selv en kræsen dreng kunne lide den