Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hindbær og ribssuppe

Hindbær og ribssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Bær - Diverse bær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
2 l.vand
500 g.hindbær
200 g.ribs
 sukker efter smag
 vanilleessens eller vanillekapsel
50 g.kartoffelmel
 
Opskrift:
Bærrene sættes over ilden i det kolde vand og koges en god halv time, sies, sættes atter på ilden og når suppen koger jævnes den med melet udrørt i koldt vand. Suppen krydres og sødes, gives et opkog på 5 minutter.

Serveres og spises med små tvebakker.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9316 gange,
og udskrevet 135 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu