Hindbær og ribssuppe

Hindbær og ribssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Bær - Diverse bær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 l.vand
500 g.hindbær
200 g.ribs
 sukker efter smag
 Vaniljeessens eller vaniljekapsel
50 g.kartoffelmel
 
Opskrift:
Bærrene sættes over ilden i det kolde vand og koges en god halv time, sies, sættes atter på ilden og når suppen koger jævnes den med melet udrørt i koldt vand. Suppen krydres og sødes, gives et opkog på 5 minutter.

Serveres og spises med små tvebakker.





karakterer:
Opskriften er vist 11169 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu