Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Havresuppe med æg

Havresuppe med æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Dessertsupper

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1.5 dl.almindelige havregryn
2 l.vand
24 katrineblommer
1 spsk.sukker
0.25 spsk.salt
2 æggeblommer
2.5 dl.tyk fløde
 
Opskrift:
Havregrynene skylles, sættes på ilden med det kogende vand og koger under tætsluttende låg i omtrent 2 timer. Katrineblommerne skylles i lunkent vand og koges møre i knapt vand.

Grynene hældes gennem en sigte og suppen spædes med vand, hvis den er kogt for meget ind, derefter giver man den et opkog og smager den til, pas på med sukker og salt.

Æggeblommerne og fløden piskes i terrinen og suppen hældes i under piskning. Katrineblommerne tilsættes dog først sammen med det vand hvori de er kogte.

Server straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7712 gange,
og udskrevet 117 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu