Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Stenbider med og uden gele

Stenbider med og uden gele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbider - Stenbidder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.flåede stenbider
 smør eller olie
3 løg
1 porre
2 laurbærblade
1 tsk.stødt koriander
1 dl.eddike
1/2 l.vand
 salt
 peber
 krydderurter
4 bladehusblas pr 1/2 l
 
 
Opskrift:
Løg og porre snittes fint, kommes i en gryde med vand, eddike, laurbær, koriander, salt og peber, og koges ved jævn varme i cirka ti minutter.

De rene stenbiderfileter krydres med salt og peber, brunes i smør eller olie et par minutter på hver side ved god varme.
Læg dem ned i grøntsagslagen og lad det småsimre fire - fem minutter. Smag til med forskellige krydderurter, for eksempel løgtoppe, persille, kørvel, basilikum eller dild.

Retten afkøles og serveres i lagen. Eller du kan, før afkøling, smelte 4 blade husblas, komme dem i lagen og stille geleen på køl, til den stivner.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6478 gange,
og udskrevet 115 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu