Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Havremelssuppe

Havremelssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Dessertsupper

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
125 g.havremel
 citronskal
 kanel
 saft sukker efter smag
 biscuits eller små tvebakker eller bagt brød
 
Opskrift:
Melet udrøres i noget af det kolde vand, og når det øvrige vand koger kommes det deri under omrøring, sammen med citronskal og kanel. Koges ca. 15 minutter. Suppen sies og smages til med saft og sukker efter smag. Spises med bagte franskbrødsterninger.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6064 gange,
og udskrevet 94 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu