Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grynsuppe med vin

Grynsuppe med vin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Dessertsupper

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Mannagryn

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
175 g.grove mannagryn
1.5 l.vand
1 tsk.koldt smør
1 flaskelet hvidvin eller æblevin
0.5 citron saften heraf
 kanel
 sukker efter smag
75 g.godt afvaskede korender
2-3 æggeblommer
 
Opskrift:
Grynene koges møre i vandet og smørret, derpå tilsættes vinen, sukkeret, korender, kanel og citronskal og saft. Det hele koger 15-20 minutter, hvorefter kanel og citronskal tages op og suppen hældes under piskning over de udrørte æggeblommer i terrinen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6739 gange,
og udskrevet 73 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu