Byggrynssuppe

Byggrynssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SuppeRet : Suppe - Dessertsupper

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Byggryn

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Byggrynssuppe, billede 4 Byggrynssuppe, billede 1 Byggrynssuppe, billede 2 Byggrynssuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
125 g.byggryn
 
2 l.vand
1 kanelstang, ca. 5 cm.
50 g.rosiner
30 g.tørrede æbler
0.5 citron
2 dl.saft
 sukker
 
Opskrift:
Grynene sættes i blød i rigeligt vand dagen før suppen skal koges.

Dræn byggrynene og kom dem i en gryde med frisk vand sammen med kanelstang, rosiner eller svesker og tørrede æbler eller pærer.

Bring grynene i kog og kog dem 30 minutter inden citronskiver tilsættes. Koger videre til grynene er møre ca. 10 minutter.

Smag suppen til med saft, vi bruger Ribena, og sukker.





karakterer:
Opskriften er vist 13204 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu