Abrikossuppe

Abrikossuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 l.vand
200 g.abrikoser
120 g.sukker
50 g.kartoffelmel
 
Opskrift:
Abrikoserne vaskes godt af og sættes i blød fra aftenen før de skal koges. De koges møre i vandet og trykkes gennem et dørslag, hvorefter de sødes. Sættes atter på ilden og jævningen der er udrørt i lidt koldt vand, tilsættes, hvorefter suppen gives et opkog på 5 minutter.

Serveres med bagte franskbrødsterninger eller små tvebakker.

Tips:

Man kan lade være med at trykke abrikoserne gennem dørslaget, da mange ynder at frugten ikke er helt udkogt.





karakterer:
Opskriften er vist 24825 gange,
og udskrevet 283 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-30 10:27:34
Nam nam - den er go