Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Ribssuppe

Ribssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Bær - Ribs

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Ribssuppe, billede 4 Ribssuppe, billede 1 Ribssuppe, billede 2 Ribssuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.ribs
10 dl.vand
400 g.sukker efter smag
50 g.majsstivelse
 


Opskrift:
Ribsene sættes over ilden i vandet efter at være skyllede. Når de er kogte ud trykkes de gennem en sigte.

Den afløbne saft sættes atter på ilden, sødes og jævnes, og når de har fået et opkog på 5 minutter.

Spises med små tvebakker.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16427 gange,
og udskrevet 263 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu