Ribssuppe

Ribssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Bær - Ribs

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Ribssuppe, billede 4 Ribssuppe, billede 1 Ribssuppe, billede 2 Ribssuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.ribs
10 dl.vand
400 g.sukker efter smag
50 g.majsstivelse
 
Opskrift:
Ribsene sættes over ilden i vandet efter at være skyllede. Når de er kogte ud trykkes de gennem en sigte.

Den afløbne saft sættes atter på ilden, sødes og jævnes, og når de har fået et opkog på 5 minutter.

Spises med små tvebakker.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17929 gange,
og udskrevet 279 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu