Spinatfisketerrine med stenbiderrogn (Mikroovn)
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn Indsendt : Red : |
|
|
Fiskekød, salt og lidt fløde 13% blendes i kort tid i foodprocessoren.
Resten af fløde 13% tilsættes efterhånden.
Æggeblommen tilsættes og det hele æg lidt efter lidt.
Smør og mel tilsættes.
Piskefløden piskes og vendes i farsen. Spinat og persille hakkes groft og blandes i fiskefarsen. Fiskefarsen kommes i en smurt, aflang form (ca. 1 liter) der dækkes til. Tilberedes i mikrobølgeovnen ved fuld effekt i 3 minutter og halv effekt i ca. 3 minutter, til farsen er akkurat stivnet. Ingredienserne til saucen blandes. Serveres hel på et fad eller portionsanrettet i skiver. Pyntes med dild og stenbiderrogn. |
|
Opskriften er vist 11868 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne