Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vild Struds

Vild Struds, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
5-600 g.strudse steak eller filet
5 dl.piskefløde
 enebær, ribsgelé eller tyttebær
 roquefort ost /el. anden blå ost)
 rødvin
 salt
 peber
 timian
 
Opskrift:
Læg kødet i et ovnfast fad, drys med timian, salt og peber, hæld 10-12 enebær ved, læg et par smørklatter på toppen og hæld rødvin over, så der står 1/2 - 1 cm i bunden af fadet.
Sæt det i ovnen (varmluft 225 gr. / alm. 250 gr.) i 1/2 time.
Tag kødet op og pak det ind i stanniol.

Hæld al væden op i en gryde, tilsæt piskefløde og mindst 1 spsk. roquefort og lad saucen stå og snurre sig kraftig.
Smag til med ribsgelé eller tyttebær og måske list salt og tilsæt kulør, hvis du bedst kan lide en brun sovs.

Skær kødet ud i fine skiver og anret på varme tallerkner eller et fad.

Serveres med asparges kartofler eller en anden lækker kartoffel, Waldorfsalat og ribsgelé.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5349 gange,
og udskrevet 174 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu