Mannabudding
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Mannagryn Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Mælken bringes i kog.
Grynene drysses i under stærk omrøring i den kogende mælk.
Kog godt 15 minutter under jævnlig omrøring.
Grøden æltes let og røres afsvalet med 3 hele æg pisket med 2 spsk. sukker, en snes skolede søde hakkede mandler og et par bitre, samt reven citronskal og vanille. Buddingen hældes op i en pynteskål eller en vædet form. Spises med sød sovs |
|
Opskriften er vist 18383 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-05-30 22:21:44 Ikke den rigtige gammeldags mannabudding fra min barndom i Vestjylland 60érne. Smager ikke som jeg husker den! Er der nogen der har andre opskrifter på denne specialitet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne