Mannabudding

Mannabudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Mannagryn

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
10 dl.mælk
125 g.mannagryn
 
3 æg
2 spsk.sukker
 mandler
 lidtreven citronskal
 vanille
 
Opskrift:
Mælken bringes i kog. Grynene drysses i under stærk omrøring i den kogende mælk. Kog godt 15 minutter under jævnlig omrøring.

Grøden æltes let og røres afsvalet med 3 hele æg pisket med 2 spsk. sukker, en snes skolede søde hakkede mandler og et par bitre, samt reven citronskal og vanille. Buddingen hældes op i en pynteskål eller en vædet form.

Spises med sød sovs





karakterer:
Opskriften er vist 18383 gange,
og udskrevet 319 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-05-30 22:21:44
Ikke den rigtige gammeldags mannabudding fra min barndom i Vestjylland 60érne. Smager ikke som jeg husker den! Er der nogen der har andre opskrifter på denne specialitet.