Whiskybudding

Whiskybudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Whiskybudding, billede 4 Whiskybudding, billede 1 Whiskybudding, billede 2 Whiskybudding, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
6 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
7 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
   
1 dl. Whisky
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Mælk og sukker koger op.

Æggeblommerne piskes sammen med sukker, halvdelen af mælken piskes i.

Æggemassen piskes op i resten af mælken og legeres til cremekonsistens over svag varme.

Cremen tilsættes den udblødte husblas, der er trykket fri for væde, sigtes og afkøles.

Whiskyen tilsættes den afkølede creme, tilsæt den letpiskede fløde.

Buddingen fyldes i portionsskåle eller stor skål og hærdes i køleskab.


karakterer:
Opskriften er vist 10967 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11016 (2622 kcal)
KJ pr. Pers. 1836 (437 kcal)
Vægt ialt 951 gram
Vægt pr. Pers. 158 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1157 KJ (275 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 23.1 gram
Kulhydrat 13.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu