Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Whiskybudding

Whiskybudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Whiskybudding, billede 4 Whiskybudding, billede 1 Whiskybudding, billede 2 Whiskybudding, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2.5 dl.sødmælk
50 g.sukker
 
6 æggeblommer past)
50 g.sukker
 
7 husblasblade
 
1 dl.whisky
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Mælk og sukker koger op.

Æggeblommerne piskes sammen med sukker, halvdelen af mælken piskes i.

Æggemassen piskes op i resten af mælken og legeres til cremekonsistens over svag varme.

Cremen tilsættes den udblødte husblas, der er trykket fri for væde, sigtes og afkøles.

Whiskyen tilsættes den afkølede creme, tilsæt den letpiskede fløde.

Buddingen fyldes i portionsskåle eller stor skål og hærdes i køleskab.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8245 gange,
og udskrevet 106 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu