Varm budding med sukrede bær

Varm budding med sukrede bær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Varm budding

Hovedingrediens : Bær - Diverse bær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3 æg
4 spsk.sukker
2 spsk.hvedemel
0.5 citron reven skal heraf
250 g.creme fraiche 18%
 smør eller margarine til formen
 sukker
 jordbær eller hindbær i skiver
 
Opskrift:
Del æggene og kom æggeblommerne i én skål og hviderne i en anden, uden at der kommer æggeblomme i hviderne. Pisk æggeblommer og sukker luftigt. Tilsæt hvedemel, reven citronskal og creme fraiche. Rør det hele til en jævn og fin dej. Pisk æggehviderne til hårdt skum. Vend dem i dejen med lette tag, rør ikke længere end nødvendigt, så går luften ud af hviderne. Hæld hviderne i en smurt ovnfast form. Bages ved 175º til den er gylden, ca 30 min. Drys bærrerne med sukker, pynt med dem og servér buddingen varm.





karakterer:
Opskriften er vist 9367 gange,
og udskrevet 114 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu