Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sherrybudding

Sherrybudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2.5 dl.mælk (fløde 13%)
50 g.sukker
6 æggeblommer (past.)
50 g.sukker
7 blade gelatine
0.75-1 dl.sherry (efter smag)
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Mælk, sukker og vanille koger op. Æggeblommerne røres sammen med 25 g sukker, halvdelen af mælken piskes i. Æggemassen piskes op i resten af mælken og legeres til cremekonsistens over svag varme. Cremen tilsættes den udblødte gelatine, der er trykket fri for væde, sigtes og afkøles. Sherryen tilsættes den afkølede creme, tilsæt den let piskede fløde. Buddingen fyldes i forme og hærdes i køleskab.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5833 gange,
og udskrevet 79 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu