Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Små grønsagsgaletter med frisk stenbiderrogn

Små grønsagsgaletter med frisk stenbiderrogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
100 g.skrællet, groft reven gulerod
125 g.skyllet, groft reven courgette
2 pillede, finthakkede skalotteløg (eller 1 stort)
1 dlfløde 13%
2 småeller 1 stort æg
50 g.hvedemel
 salt
 hvid, friskkværnet peber
 
 tilbehør:
200 g.frisk stenbiderrogn
 salt
1 lille bægercreme fraiche 38%
 
 pynt:
 klippet purløg eller dild
 


Opskrift:

Bland de revne, rå grøntsager i en skål. Pisk æggene med fløde, mel, salt og peber og bland grøntsagerne i dejen.

Bag 12 små pandekager af dejen. Brug en stor pande, så du kan bage 4 ad gangen. Bag dem på begge sider, til de er sprøde og gyldne. Hold dem varme i ovnen på et ovnfast fad.

Pisk stenbiderrognen med et piskeris. Hinderne samler sig efterhånden om piskeriset og kan herefter nemt fjernes. Gentag processen med rognen liggende i koldt vand. Hæld rognen i en trådsigte til afdrypning. Smag til med salt og stil den køligt til serveringen.

Server lune pandekager på en tallerken. Læg en god portion stenbiderrogn og creme fraiche ved siden af og pynt med purløg eller dild.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10360 gange,
og udskrevet 251 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2015-02-16 00:32:28
Super gode blinis/grønsagsgaletter