Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Safranmarengs med creme fraiche og solbærsauce

Safranmarengs med creme fraiche og solbærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Krydderurter - Safran

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
0.25-0.5 g.safrantråde
1 tsk.sukker
1 dl.æggehvider
200 g.sukker
2 dl.creme fraiche 38%
 
 Solbærsauce:
400 g.solbær
40 g.sukker
3 spsk.vand
0.5 dl.creme de casis
 
Opskrift:
Knus safrantrådene med sukkeret. Pisk æggehviderne stive, pisk en skefuld af sukkeret i, tilsæt safrantrådene og pisk igen til æggehviderne er stive. Vend resten af sukkeret i. Form med en spiseske dejen til 12 ovale marengs på en plade med bagepapir og bag dem ved 100 grader ca. 1 time. Kom solbær, sukker og vand i en lille gryde, og lad bærrene simre 5 min. Tag et par spsk af bærrene op, og blend den resterende sauce og smag til med creme de casis. Ved servereing lægges marengsene sammen med creme fraiche og serveres med saucen og de hele bær.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6253 gange,
og udskrevet 123 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu