Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pasta med røget stenbider, fennikel og citron

Pasta med røget stenbider, fennikel og citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Røget stenbidder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.pasta
250-300 g.røget stenbiderfilet
150 g.stenbiderrogn
1 citron
1 lillefennikelknold + top
1/2 spsk.blå birkes
6 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Pluk stenbiderfileterne i ens stykker. Skær citronernes skal bort, så frugtkødet blottes. Skær citronkødet løst mellem hinderne med en lille skarp lille kniv. Skær de enkelte citronbåde i mindre stykker.

Hold citronen over en skål, så saften samles op. Pres "skroget" over skålen. Skær fenniklen meget tyndt. Bland med citronsaften.

Lun olivenolien i en sauterpande. Vend birkes, stenbider, fennikel og citronbåde i og varm det hele op. Kog pastaen efter anvisning på pakken og lad den dryppe af. Vend den i saucen. Fordel rognen heri. Hak fennikeltoppe og kom det på toppen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8071 gange,
og udskrevet 126 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu