Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasta med røget stenbider, fennikel og citron

Pasta med røget stenbider, fennikel og citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Røget stenbidder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.pasta
250-300 g.røget stenbiderfilet
150 g.stenbiderrogn
1 citron
1 lillefennikelknold + top
1/2 spsk.blå birkes
6 spsk.olivenolie
 


Opskrift:

Pluk stenbiderfileterne i ens stykker. Skær citronernes skal bort, så frugtkødet blottes. Skær citronkødet løst mellem hinderne med en lille skarp lille kniv. Skær de enkelte citronbåde i mindre stykker.

Hold citronen over en skål, så saften samles op. Pres "skroget" over skålen. Skær fenniklen meget tyndt. Bland med citronsaften.

Lun olivenolien i en sauterpande. Vend birkes, stenbider, fennikel og citronbåde i og varm det hele op. Kog pastaen efter anvisning på pakken og lad den dryppe af. Vend den i saucen. Fordel rognen heri. Hak fennikeltoppe og kom det på toppen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7456 gange,
og udskrevet 99 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu