Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lakseruller

Lakseruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :


Lakseruller, billede 4 Lakseruller, billede 1 Lakseruller, billede 2 Lakseruller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 g.koldrøget laks i skiver
150 g.koldrøget lakserester (uden skind og ben)
1 dl.cremefraiche (38%)
60 g.rød kaviar
 
 Dressing:
1.5 dl.creme fraiche 38%
0.5 dl.mayonnaise
0.5 tsk.dijon sennep
0.5 lime saften heraf
1 spsk.klippet purløg
1 spsk.klippet dild
1 spsk.klippet merian
 Salt
 Peber
 
 Pynt:
2 avocado
 dild
 blandet salat
 
 


Opskrift:

Blend lakseresterne kortest muligt sammen med cremefraichen. Tag laksemassen ud af blenderen og bland den med stenbiderrognen.

Læg lakseskiverne i forlængelse af hinanden på et stykke plastfilm og rul dem om fyldet ved hjælp af filmen. Sno for enderne og læg rullen i køleskabet, til den skal serveres, mindst en time.

Dressing:
Alle ingredienserne til dressingen røres sammen og smages til med salt og peber.

Servering:
Skær lakserullen i 8 lige store stykker og anret dem portionsvis.

Pynt med dildkviste og anret de fyldte lakserulle på grønsalat eller sammen med avocadobåde. Byd flûtes, surbrøds eller ristet brød til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (23 stemmer)

Opskriften er vist 107196 gange,
og udskrevet 1919 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

nina  -  2011-12-30 13:14:09
vi laver den uden kaviar. Og det smager super godt og ser flot ud!