Valnøddebjesk - Valnødde bjesk
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : |
|
|
Valnødden skal helst plukkes, inden kernen begynder at blive fast.
Der skal bruges ca. 5 valnødder, som skæres i småstykker og hældes på en halv flaske snaps. Den skal trække 2-3 måneder, men husk at vende flasken af og til.
Essensen bliver stærk, og drikken skal efter filtrering fortyndes meget. Den får da en køn, grønlig farve, som efter nogen tids forløb skifter til brunt.
|
|
Opskriften er vist 18498 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer lars - 2010-09-10 00:33:30 hvis man syntes at det lyder for bøvlet kan man tage valnødde skal det giver samme effekt . essensen skal i begge tilfæde blandes 1-10 Michael Nørvig - 2008-08-10 17:11:43 Pluk nødderne i slutningen af juli - følg opskriften - filtrer valnøddesnapsen mellem jul og nytår. Det er en god ide hvis man skænker den på flere små flasker, da den bliver rigtig god hvis den er gemt i ADSKELLIGE år. Så fidusen med flere flasker er at det er muligt at gemme mindst en i lang tid fx 10 år. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne