Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kandiseret valnødder

Kandiseret valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessert tilbehør

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.valnødder
2.5 dl.sukker
2 tsk.kanel
0.25 tsk.bordsalt
6 spsk.skummetmælk
1 tsk.vanillesukker
 


Opskrift:
Forvarm ovnen til 175°C. Spred valnødderne i et enkelt lag på en bageplade. Rist nødderne i 8-10 min. eller til de begynder at brunes.

Rør sukker, kanel, salt og mælk sammen i en gryde. Varm det over midddelhøj varme i ca. 8 min. Fjern gryden fra varmen og rør vanillesukkeret i.

Tilsæt valnødderne til sukkersiruppen og vend dem godt. Læg valnødderne på en bageplade med vokspapir. Herefter deles de enkelte nødder fra hinanden og tørrer på vokspapiret. Hæld nødderne i lufttætte beholdere.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12158 gange,
og udskrevet 175 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu