Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kålrabi med stenbiderrogn

Kålrabi med stenbiderrogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1/2 kg.kålrabi
2 fedhvidløg
5 g.smør
1 dl.hvidvin
1 tsk.estragon, tørret
3/4 dl.fløde 13
1 tsk.maizenamel
1/2 bundtpersille
4 tsk.revet peberrod
200 g.stenbiderrogn
 
Opskrift:
Skræl kålrabien og skær den i stave på 1/2 x 1/2 x 3 cm.

Pil og hak hvidløg og svits det i smør i en gryde. tilsæt kålrabi, hvidvin, estragon og lidt salt. Lad det småkoge under låg til kålrabien er knap mør og vinen næsten er kogt væk.

Rør maizenamel i fløden og bland det med kålrabi og kog igennem. Krydr med salt og peber.

Anret med revet peberrod, hakket persille, stenbiderrogn og skiver af ristet rugbrød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8569 gange,
og udskrevet 207 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu