Kålrabi med stenbiderrogn

Kålrabi med stenbiderrogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kålrabi
2 fedhvidløg
5 g.smør
1 dl.hvidvin
1 tsk.estragon, tørret
0.75 dl.Kaffefløde 9%
1 tsk.maizenamel
0.5 bundtpersille
4 tsk.revet peberrod
200 g.stenbiderrogn
 
Opskrift:
Skræl kålrabien og skær den i stave på 1/2 x 1/2 x 3 cm.

Pil og hak hvidløg og svits det i smør i en gryde. tilsæt kålrabi, hvidvin, estragon og lidt salt. Lad det småkoge under låg til kålrabien er knap mør og vinen næsten er kogt væk.

Rør maizenamel i fløden og bland det med kålrabi og kog igennem. Krydr med salt og peber.

Anret med revet peberrod, hakket persille, stenbiderrogn og skiver af ristet rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 10170 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu