Valnøddemarengs med is og jordbær
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehviderne stive med 3-4 dråber citron.
Pisk halvdelen af sukkeret med til massen er sej og stiv.
Bland resten af sukkeret med maizena, kanel og de hakkede valnødder og vend det forsigtigt i marengsmassen.
På bagpapir sættes 5-6 kager med en diameter på 8-9 cm. og ca 2 cm tykke. Husk de bliver større under bagningen, giv plads imellem dem.
Bages ved 125 grader i ca 1 1/2 time eller til de slipper bagepapiret og føles hårde.
En god vaniljeis lægges på hver bund og der pyntes med masser af søde jordbær i skiver.
Andre slags bærfrugt kan selvfølgelig også bruges.
|
|
Opskriften er vist 10689 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne