valnødder eller hasselnødder 125–200 g. valnødder eller hasselnødder
0.5
spsk.
karry0.5 spsk. karry
0.5
spsk.
paprika0.5 spsk. paprika
2
spsk.
frysetørret dild eller persille2 spsk. frysetørret dild eller persille
0.25
spsk.
allehånde0.25 spsk. allehånde
salt salt
peber peber
4
æg 4 æg
Opskrift:
I en skål kommes 400 g hytteost. 2 løg hakkes groft og brunes på panden. Hak 125 – 200 g valnødder eller hasselnødder Det blandes med hytteost og løg sammen med ½ spkf. .karry, ½ spkf. paprika, 2 spkf. frysetørret dild eller persille, ¼ spkf. Allehånde, lidt salt og peber.
I en anden skål piskes 4 æg sammen med en gaffel. Det øvrige blandes med æggene. Smør en ildfast form eller skål, hæld blandingen i og bag den i ovnen 1 time ved 200 grader.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(34 stemmer)
Opskriften er vist 38720 gange, og udskrevet 636 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider