Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Syltet grønne valnødder gammeldags

Syltet grønne valnødder gammeldags, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Nødder - Grønne valnødder

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.valnødder
1000 g.sukker
1 dl.vand
1.5 dl.eddike
 
Opskrift:
De istandgjorte nødder lægges i vand efter at være blevet godt gennemprikket med en gaffel. De står i blød i 10-14 dage, men vandet skiftes hver dag.

Derefter koges de omtrent møre i almindeligt vand uden tilsætning. Nu vejes de. Sukkeret koges med eddikevand til en sirup, som de koges helt møre i. De hældes op og bindes til.

Efter 10-14 dage sies saften fra og koges op med en stang vanille. Når saften er afsvalet røres den med ½ dl. rom og hældes over valnødderne.

Tips:

Kan serveres på ostemad, eller til isdessert.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13386 gange,
og udskrevet 228 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu