Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammefarsbrød

Lammefarsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.hakket lam eller får
6 tvebakker
1 dl.fløde
1 dl.mineralvand
1 løg
 Salt
 peber
 Timian
3 æbler
 Smør
2 spsk.rasp eller tvebakker
 


Opskrift:

Knus tvebakkerne og hæld fløde og mineral­vand på. Pil løget og riv det. Løg, kød og krydderier blandes og røres derefter sammen med de opblødte tvebakker. Skræl æblerne, fjern kærnehuse, riv dem groft og bland dem i farsen. Smør en form eller ovnfast skål med halvdelen af smørret og drys med halvdelen af raspen. Hæld farsen i , drys med resten af raspen og fordel resten af smørret i klatter på overfla­den af farsen. Bages i 1 time ved 180°.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12623 gange,
og udskrevet 301 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu