Lammefarsbrød

Lammefarsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hakket lam eller får
6 tvebakker
1 dl.fløde
1 dl.mineralvand
1 løg
 Salt
 peber
 Timian
3 æbler
 Smør
2 spsk.rasp eller tvebakker
 
Opskrift:
Knus tvebakkerne og hæld fløde og mineral­vand på. Pil løget og riv det. Løg, kød og krydderier blandes og røres derefter sammen med de opblødte tvebakker. Skræl æblerne, fjern kærnehuse, riv dem groft og bland dem i farsen. Smør en form eller ovnfast skål med halvdelen af smørret og drys med halvdelen af raspen. Hæld farsen i, drys med resten af raspen og fordel resten af smørret i klatter på overfla­den af farsen. Bages i 1 time ved 180°.





karakterer:
Opskriften er vist 15921 gange,
og udskrevet 367 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-08-15 17:00:25
Jeg har lavet den ret en gang. Jeg laver den igen på tirsdag, når min kusine kommer til middag. Jeg elsker smagen af æbler og timian, men jeg skræller ikke æblerne, jeg beholder smagen af æbler med skræl på.