Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røde ris

Røde ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Østen

ØstenIndsendt af : muminah

Indsendt :



Ingredienser:
4 glasbasmatiris
2 spsk.olie
1.5 spsk.salt
2-3 spsk.tomatpure
4 glaskold vand
 
Opskrift:
man tager en si og hælder de 4 glas ris over i, skyller dem i varm vand. imen vandet siver fra risene, tager man en gryde og kommer olien i sammen med salten. når de er varm så tager man 4 glas koldvand ned i gryden og så lægger man låg på. når det koger at tager man tomatpure'en ned i vandet og røret det ud i vandet , derefter kommes risen i og rør lidt rundt i det . læg låg på og lad det små simre på meget lav plus (på nr.1) man må ikke løfte låget imens det simre (20 -30 minutter). når risene er færdig røres de igennem og lægges over i et fad eller skål.

Tips:

de røde ris kan severes til forskellig slags kød og salat. hvis man vil kan man også bare spise det med salat kun . hvis man ikke vil have røde ris , kan man bare lade være med at komme pure'en i og man har de perfekte ris . 1 glas ris pr. person og 1 glas vand pr. glas ris


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13889 gange,
og udskrevet 104 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu