Klitrosesnaps - Klitrose snaps
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Snaps Indsendt : Red : |
|
|
Bærrene plukkes aug. - sept. Bærrene renses for kerner og dækkes med snaps. De trækker 1 mdr. hvorefter den filtreres. Lagring jo længere jo bedre. Den fortyndes efter smag.
|
|
Opskriften er vist 26349 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Erik Jensen - 2017-09-03 13:19:56 Jeg har lavet meget bjæsk af hybenrose. Der foregår en hel del lettere i Vendsyssel. Her plukker vi bærene, skyller - og tørre dem, og derefter lægges de i vodka/Brøndum et par måneder. Filtrer, fortynd og nyd :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne