Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Klitrosesnaps - Klitrose snaps

Klitrosesnaps - Klitrose snaps, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Snaps

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Klitrosebær
 snaps
 


Opskrift:
Bærrene plukkes aug. - sept.. Bærrene renses for kerner og dækkes med snaps. De trækker 1 mdr. hvorefter den filtreres. Lagring jo længere jo bedre. Den fortyndes efter smag.



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 20482 gange,
og udskrevet 245 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

Erik Jensen  -  2017-09-03 13:19:56
Jeg har lavet meget bjæsk af hybenrose. Der foregår en hel del lettere i Vendsyssel. Her plukker vi bærene, skyller - og tørre dem, og derefter lægges de i vodka/Brøndum et par måneder. Filtrer, fortynd og nyd :-)