Ege-knoppe snaps

Ege-knoppe snaps, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Knopperne fra egetræ
 vodka
 
Opskrift:
Knopperne fra egetræ, det gør ikke noget at den lille pind er med, plukkes mellem kyndelmisse og inden løvspring (ca. 1. april). Mængden overhældes med vodka og trækker i ca. 4 måneder. Filtreres og fortyndes efter behag ca. 1:10 Kan karakteriseres som en dansk ”Cognac”





karakterer:
Opskriften er vist 17335 gange,
og udskrevet 274 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-09 21:36:34
hørte om den i radioen sidste efterår og da vi skulle ha savet nogle grene af nogle ege træer plukkede jeg nogle knopper og hældte dem i en fl brøndums snaps, hvilket jeg senere erfarede smagre for meget igennem, men efter et par måneder synes jeg ik den smagte af noget, så jeg lod den stå, men forleden dag fandt jeg den igen, nu havde den fået smag, meget kraftig smag af cognat/wisky, så den ska lige fortyndes, men smagte dejligt, prøv det