Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Apelsinlikør - Apelsin likør

Apelsinlikør - Apelsin likør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Likør (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
12 appelsiner Skal og saft heraf
1 l.hvid rom eller cognac eller vinsprit
1000 g.sukker
5 dl.vand
 
Opskrift:
Den gule skal skrælles omhyggeligt uden et fnug af det hvide af 12 søde, aromatiske appelsiner. En pomerans imellem giver en dejlig smag. Skallen fyldes på henkogningsglas og overhældes med spiritusen og den friskpressede saft og lukkes med låg, gummiringe og klemmer. Den skal trække 3-4 uger.

Så koges en sukkersirup af sukker og den halve liter vand, den afsvales. Appelsinspiritussen sies gennem et klæde og blandes hurtigst muligt med sukkerlagen, fyldes på sterile flasker som tilproppes og lakeres.

Skallerne hakkes og drysses med sukker og kan bruges i deje.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14580 gange,
og udskrevet 134 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu