Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skumfiduser 03

Skumfiduser 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Jane

Indsendt :



Ingredienser:
210 g.vand
400 g.sukker
1 spsk.vaniliesukker
20 blade husblas
250 g.flormelis
 Evt.frugtfarve
 
Opskrift:
Opblød husblas i koldt vand. Vand, vaniliesukker og sukker koges ved svag varme. Når massen koger svagt røres den opblødte husblas i og massen skal stå og småkoge ved svag varme og under omrøring (vigtigt) Der kommes evt frugtfarve i. En bradepande overstrøes med flormelis, så der ligger cirka ½ centimeter over hele pladen.

Efter tyve minutter tager man gryden af og lader massen afkøle nogle minutter, hvorefter massen piskes med en elpisker til den er blevet "hvid" og cremeagtig. (jo mere der piskes, jo luftigere skumfiduser) Massen fordeles ud over bradepanden, så den ikke er for tyk.

Herefter strøes et lag tyndt flourmelis ud over massen.

Smæk benene op og nyd noget lækkert, eller se en god film, eller stå på hovedet eller hop i vandpytter, der er frit valg.. Efter cirka en time har du en kæmpe skumfidus som er klar til at blive skåret, brug en skarp kniv, og flouemelis til at gnide på kniven, så går det nemmest. Når man har delt stykkerne op, skal kanterne gnides ind i flouemelis, så de ikke klistrer sammen. God fornøjelse :O)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (17 stemmer)

Opskriften er vist 15599 gange,
og udskrevet 327 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Sofie  -  2007-09-19 15:34:08
har ikke prøvet den endnu, men den lyder rigtig lækker....

erna  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan evt. blande rismel eller majsmel i florsukkeret, så klistrer det ikke helt så meget

Mette og Thue  -  0000-00-00 00:00:00
Super god opskrift