Skumfiduser 03

Skumfiduser 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Jane

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
210 g.vand
400 g.sukker
1 spsk.Vaniljesukker
20 Husblas, blade
250 g.flormelis
 Evt.frugtfarve
 
Opskrift:
Opblød husblas i koldt vand. Vand, vaniljesukker og sukker koges ved svag varme. Når massen koger svagt røres den opblødte husblas i og massen skal stå og småkoge ved svag varme og under omrøring (vigtigt) Der kommes evt. frugtfarve i. En bradepande overstrøs med flormelis, så der ligger cirka ½ centimeter over hele pladen.

Efter tyve minutter tager man gryden af og lader massen afkøle nogle minutter, hvorefter massen piskes med en elpisker til den er blevet "hvid" og cremeagtig. (jo mere der piskes, jo luftigere skumfiduser) Massen fordeles ud over bradepanden, så den ikke er for tyk.

Herefter strøs et lag tyndt flormelis ud over massen.

Smæk benene op og nyd noget lækkert, eller se en god film, eller stå på hovedet eller hop i vandpytter, der er frit valg. Efter cirka en time har du en kæmpe skumfidus som er klar til at blive skåret, brug en skarp kniv, og flormelis til at gnide på kniven, så går det nemmest. Når man har delt stykkerne op, skal kanterne gnides ind i flormelis, så de ikke klistrer sammen. God fornøjelse


karakterer:
Opskriften er vist 16850 gange,
og udskrevet 343 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Sofie  -  2007-09-19 15:34:08
har ikke prøvet den endnu, men den lyder rigtig lækker....

erna  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan evt. blande rismel eller majsmel i flormelisset, så klistrer det ikke helt så meget

Mette og Thue  -  0000-00-00 00:00:00
Super god opskrift