Rabarberlikør – Rabarber likør

Rabarberlikør – Rabarber likør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Likør (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :
Rabarberlikør – Rabarber likør, billede 4 Rabarberlikør – Rabarber likør, billede 1 Rabarberlikør – Rabarber likør, billede 2 Rabarberlikør – Rabarber likør, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 l.rå rabarbersaft
1 l.vinsprit
1 kg.sukker
 evt.vanille
 
Opskrift:
Sukker og saft røres sammen til sukkeret er helt opløst. Så blandes det med spritten og fyldes på rene tørre flasker, der proppes og lakkes til og lagres. Der kan kommes vanillekorn i rabarbersaften sammen med sukkeret.


karakterer:
Opskriften er vist 49896 gange,
og udskrevet 283 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Marianne  -  2022-05-29 23:02:00
Kog rabarber så der er en liter, smelt sukkerstoffer i saften og hæld så hele molevitten på snaps neutral, eller vodka. Gem den nogle måneder ...

Maria A  -  2020-10-05 21:11:56
Vinsprit. Hvad er det og hvor fås det? Og er det fin sprit ?

  -  2011-05-15 01:03:01
hvor får man fat i vinsprit?

  -  2010-07-07 17:39:55
Hvor længe skal den lagre?

Per  -  2007-05-04 14:35:38
Jeg brugte frosne rabarber til at lave saft af, det var ikke så godt, saften blev ret tykflydende, det må være frysningen som gør et eller andet ved rabarberne, og så tror jeg det er fortyndet vinsprit som skal bruges 40-45%.

Per  -  2007-04-30 15:45:10
Rå rabarbersaft? jeg vil tro at det er usødet rabarbersaft der tænkes på, og den er så gerne kogt