Kirsebærlikør – Kirsebær likør
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Kirsebærrene udstenes og knuses, kirsebærstenene tørres og knuses, så kernerne kan tages ud og blandes i kirsebærmassen.
Den fyldes i henkogningsglas, hvor rommen kan hældes over, og låget lukkes tæt med gummiring og klemmer.
Blandingen står 1 måned før saften sies fra.
Den rystes af og til i den periode.
Så sies rommen fra bærrene gennem et klæde og sukkeret er i forvejen kogt til lage med vandet. Den er afkølet helt. Så snart rommen er løbet fra bærrene røres den sammen med sukkerlagen og fordeles i små rene flasker, der tilproppes og lakkes. Kirsebærkvaset kan røres med 500-750 g. sukker og opbevares tæt tilbundet til brug i desserter eller til konfektlavning. |
|
Opskriften er vist 32012 gange,
og udskrevet 571 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne