Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Norsk jordbærrom

Norsk jordbærrom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Likør (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Oprindelsesland : Norge

NorgeIndsendt :



Ingredienser:
1500 g.jordbær
7.5 dl.hvid rom
750 g.sukker
 


Opskrift:
De rensede jordbær fordeles i to store rene henkogningsglas og rommen hældes over dem. Glassene lukkes omhyggeligt med låg, gummiringe og klemmer. De står 1 døgn, så åbnes de og de 750 g. sukker fordeles i glassene, som lukkes igen. De rystes godt i flere dage, flere gange om dagen, til sukkeret er helt opløst og forsvundet. Så hældes de gennem et klæde og kommes på rene flasker som proppes og lakeres og lagres.


Bærkvaset kommer vi tilbage i henkogningsglasset som lukkes tæt, for senere brug i desserter (æblekager) eller til konfektlavning.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8613 gange,
og udskrevet 98 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Andreas på 13  -  2007-10-25 08:28:59
Den er dejlig med rom!

Andreas på 13  -  2007-10-25 08:26:04
Den er dejlig med rom!