Hindbær-kirsebær likør

Hindbær-kirsebær likør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Likør (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Bær - Diverse bær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.hindbær
250 g.syltekirsebær
1000 g.sukker
10 dl.vinsprit
 
Opskrift:
Kirsebærrene udstenes, stenene knuses og drysses ned mellem blandingen af knuste kirsebær og hindbær og sukker i rene henkogningsglas. Vinspritten hældes over frugtblandingen.

Glassene lukkes som til henkogning og rystes dagligt i en uge eller to, til sukkeret er helt forsvundet i saften.

Så sies likøren fra bærkvaset gennem et klæde, fyldes på rene flasker som proppes og lakeres.

Bærkvaset kan opbevares i tæt lukkede glas til senere brug i kager og desserter eller til konfektlavning


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8041 gange,
og udskrevet 112 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu